Over ons

Strooper Watertechniek is een volledig zelfstandig & onafhankelijk opererend watertechnisch installatiebedrijf dat zich toespitst op de (glas)tuinbouw in Noord-Holland. Wij leveren en installeren een grote verscheidenheid zeer hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten voor het watermanagement in deze sector. De producten garanderen een lange levensduur en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, alsmede servicevriendelijkheid. Strooper Watertechniek is sinds 1981 zelfstandig actief in deze sector, voortkomend uit, het misschien bekende, SKV Watertechniek. In deze periode hebben we ons kunnen ontplooien tot een toonaangevende partner in deze voor ons prettige en bekende sector. Door onze specialisatie zijn wij in staat om een totaal waterhuishoudingsplan te ontwikkelen voor onze relaties, van wateropslag tot drainwaterbehandeling met alle voorkomende wensen en eisen.

Ons team bestaat uit zeer ervaren en professioneel ingesteld personeel, waarvan de meeste al jaren werkzaam zijn bij Strooper Watertechniek.

Verder werkt Strooper Watertechniek nauw samen met een vaste groep (onder)aannemers & zakelijke partners/importeurs.

Onze visie is natuurlijk toekomstgericht, maar zo nu en dan is het leuk om in de historie van het bedrijf en de watertechniek te kijken!

Het ontstaan van Strooper Watertechniek
In 1973 richtte Jos Strooper, samen met 2 andere LTB-medewerkers een handels- en installatiebedrijf voor de (glas)tuinbouw op, te weten SKV Watertechniek BV. Het bedrijf in Heerhugowaard groeide al snel uit z’n jasje, er kwamen meer landelijke projecten en er werden al snel vestigingen in Maarssen en Aalsmeer opgericht. Aangezien de hele automatisering van de klimaat- & beregeningstechniek toen nog in de kinderschoenen stond, werden er in eigen beheer diverse specialistische apparatuur ontwikkeld en gefabriceerd.

SKVAUTO SKVPOMPE SPROEIER
 

Opvolging
In 1983 heeft Jos Strooper SKV verlaten om een zelfstandig bedrijf te runnen; Watertechniek Handelsmaatschappij BV, later omgevormd tot Strooper Watertechniek. In 2002 hing Jos de gieter aan de wilgen en nam zijn zoon Arend-Jan het bedrijf over.

Ruime ervaring
In deze periode van ruim 30 jaar is er een enorme schat aan ervaring en kennis opgebouwd om samen met de opdrachtgevers van het eerste uur en de huidige relaties tot een goed en vooruitstrevend eindresultaat te komen.

Arend-Jan Strooper

Geef een reactie